user_mobilelogo

21 en 22 september

Petra Noordzij, Maurits Knibbe en Jan Noordzij

De Sint-Walburgiskerk zal het decor zijn van een unieke artistieke samenwerking. Dit modernistische kerkgebouw  is op zichzelf al de moeite waard om te bezichtigen. Petra Noordzij heeft in deze kerk haar ‘Portret van mijn vader’ staan, een bronzen beeld gemaakt van haar vader Jan Noordzij, organist-titularis van de Sint-Walburgiskerk..

Sint Walburgiskerk Volkstraat 41

 

Jan Noordzij

ORGEL

Op 21 en 22 september

Jan is organist-titularis van de Sint-Walburgiskerk te Antwerpen. Zijn passie is het componeren van muziek. Speciaal voor de Open Atelierdagen heeft Jan het initiatief genomen om muziek te componeren bij twee kunstwerken van Maurits Knibbe en een recent kunstwerk van  Petra Noordzij, die beiden exposeren in de Sint-Walburgiskerk. De partituren van de composities, inclusief foto’s van bijbehorende kunstwerken, zijn in boekvorm uitgegeven.

Sint Walburgiskerk Volkstraat 41

www.jannoordzij.be Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.